vrijdag 1 februari 2013

Eerste voorjaars setje blauw-groen


Zo het eerste setje is af. Ik heb van de flockprint een eenvoudig rokje uit een Knip gemaakt (model 129, januari 2012), het vestje is een model uit een Burda. Ik heb het gecombineerd met het gifgroene topje en een donkerblauw topje, ik dacht dat het donkerblauw me beter zou staan, maar bij het passen vond ik het gifgroen toch pittiger en het donkerblauw een beetje saai...
Doordat ik het donkerblauwe topje op de rok zo saai vind weet ik nu niet of ik de donkerblauwe tricot wel zal gebruiken voor een t-shirt op de rok... Ik zal het dan in ieder geval wat moeten opfrissen met een fris kleurtje wat ook weer in de rok terugkomt (keuze genoeg).

Met een topje alleen nog wel een beetje bloot, maar het vestje erop staat leuk vind ik. Je kunt nu ook wel aardig zien dat lichte kleuren groter maken en donkere kleuren afkleden. 
Een smal donkerblauw riempje erop voor de taille.

En dan die tas!!!!!!!

In mijn voorraad had ik nog een paar kobaltblauwe/lichtpaarse panties liggen en van mijn zus heb ik laatst een paar prachtige paarse pumps gekregen die haar niet meer lekker zitten.. 
Ik ben wel tevreden over dit eerste setje. Wat vinden jullie?? 
Op naar de volgende combinatie. 2 opmerkingen:

  1. Jeetje, hier wordt hard gewerkt! Leuk setje, staat je goed! De tas is echt gaaf!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. So glad you liked the thimble necklace. Such a cute project!!
    Karen

    BeantwoordenVerwijderen