maandag 28 oktober 2013

Bij het rokje hoort een vestje..

Op Sancho had ik een vestje gezien in de vitrine van Camelia. Erg mooi.
Aangezien ik wel iets bij het jeansrokje met flockprint kon gebruiken en ik nog wel iets (!!) passends in mijn voorraad had liggen heb ik er een vestje bij gemaakt.


Dit is mijn versie geworden


ik vind hem wel aardig staan op het rokje
 
 
 
 

het is een vestje dat je - door het model met de rimpels - gesloten moet dragen, open vind ik het minder leuk

De kamsnaps zijn erg gemakkelijk in gebruik, even op internet naar een handleiding gekeken en een kind kan de was doen, zeker als je de Prymm drukkers gewend bent die een stuk ingewikkelder zijn. Ook blijven de drukkers goed zitten na flink trekken.
Persoonlijk vind ik knoopjes met knoopsgaten toch wel iets aardiger, alhoewel bij dit materiaal (een stevige jersey toch wat sportief) kan het ook wel weer. In ieder geval werkt het stukken sneller dan knoopsgaten maken en knoopjes aanzetten.5 opmerkingen:

 1. Ik vind jouw versie erg mooi. Ik heb al twee gemaakt maar elke keer heb ik de neiging nog een te maken :) . Het past erg goed bij je rok!
  Groetjes,
  Camelia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi vestje geworden en inderdaad gesloten veel leuker dan open gedragen. Volgende keer een Chanel vestje met knoopsgaten? http://www.youtube.com/watch?v=6e9d8W9zFxA

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat een erg leuk filmpje van Chanel, ben dol op die dingen vind het zo inspirerend. Een Chanel jasje staat nog wel op mijn verlanglijst maar zo'n vestje gaat denk ik niet lukken gezien de ontbrekende apparatuur...

   Verwijderen
 3. Het vestje staat prachtig bij jou rok.
  Mijn bewondering voor jou naaikunsten gaat in stijgende lijn omhoog !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke set is het geworden. Fraai bij elkaar passende kleuren en bij dit rokje staan de camsnaps goed hoor.
  Sancho groet, Anouk

  BeantwoordenVerwijderen